Alex1 Опубликовано: 16 июля 2021 Опубликовано: 16 июля 2021 якщо я відразу буду слати на оформлення то чи буде там купони сертифікати і всі такі плюшки які є на корзині? Цитата Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
NeoSeo Help 1 Опубликовано: 16 июля 2021 Опубликовано: 16 июля 2021 2 часа назад, Alex1 сказал: якщо я відразу буду слати на оформлення то чи буде там купони сертифікати і всі такі плюшки які є на корзині? Модуль забезпечує такий функціонал, як особисті дані покупця, а також дані оплати та доставки. Те, що відображається в корзині, не відображається на сторінці оформлення замовлення. Тому для збереження цього функціоналу не потрібно перенаправляти покупця з корзини відразу на оформлення замовлення. Цитата Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Alex1 Опубликовано: 18 июля 2021 Опубликовано: 18 июля 2021 ok дякую. а чи є у вас модуль який би "пропускав" корзину із збереженням ф-налу? Цитата Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
NeoSeo Help 1 Опубликовано: 19 июля 2021 Опубликовано: 19 июля 2021 18.07.2021 в 10:42, Alex1 сказал: ok дякую. а чи є у вас модуль який би "пропускав" корзину із збереженням ф-налу? Саме такого модуля, який переносив би функціонал корзини на сторінку оформлення замовлення у нас, на жаль, немає. Є модуль спливаючої корзини, прикріплю посилання на нього: https://neoseo.com.ua/uk/vsplyvayushaya-korzina-15-23 Цитата Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Рекомендованные сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.