Wladyslav Опубликовано: 4 июня 2022 Опубликовано: 4 июня 2022 Взяв демо ліцензію. Кинув ліцензію в корінь. Номер замовлення:34165. Пише - Ця функція не дозволена в цьому типі ліцензії. Цитата Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Wladyslav Опубликовано: 5 июня 2022 Опубликовано: 5 июня 2022 Розібрався. Зараз по новому в віконце вставляти код. Після вашого модуля 1с, я розчарувався в вашому модулі. Чому? Саме головна думка тут порушена, що модулі нам допомагають та автоматизують наші справи. А тут модуль тільки синхронізує товари. Таке відчуття що людина яка розробляла не розуміє принципів продажів. Наприклад, закуповую товар в 100 позицій, я повинен зробити приходну накладну, як що це був би модуль 1с, то він при обміні зробив нові товар на сайті, а в цьому випадку, я повинен йти на сайт і робити 100 товарів вручну теж на сайті. Якщо подумати логічна, а за що гроші? Цитата Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Рекомендованные сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.