xtralargex Опубликовано: 20 июля 2023 Опубликовано: 20 июля 2023 Не знаю куди краще написати свою вдячність за ваш модуль, тому пишу тут. Це бляха супер модуль в моїй ситуації, бо сам я накосячив, але й завдяки вашому модулю це все розрулив і хочу поділитися useкейсом де ваш модуль це просто ІМБА!!! Крч, був сайт на декількох хостах і було багато переїздів на інші, але ж воно по дурості моїй все просто копіювалося і в один прекрасний момент, shared сервер вже не вигрібав по запитах, що до фоток наче немає ніякого відношення і воно насправді так, бо там трабли з БД, які теж треба фіксити, але то як завжди по дурості колись потім))) Тому було прийняте рішення перейти на VPS, оскільки там немає обмежень по нагрузках - щось таке, я в тому не дуже поки що)) Так ось ми перейшли на VPS і "та-дам" - ми вперлися в 25 Гб місця NVMe на серверній Ubuntu 22.04, бо в нас фотки то не віднімаються, а тільки добавляються через синхронізацію з 1ски і все "пріплилі". В консолі я побачив, що у нас Image/catalog/import_files === 11Gb ((: Ні, ну ви тільки вдумайтеся в цю цифру і скільки таких скріншотів я вам міг накидати для наглядності, щоб воно займало 11 ГБ, просто цей скрін встановив рекорд скільки було видалено з однієї вкладеної папки. Щоправда прийшолося посидіти до 2-х годин, щоб це все видаляти по три підпапки, бо боявся що сервер "впаде". Маю відоси роботи, бо треба було керівництву відчитатися, але там засвітив непотрібні вам дані, тому без відосу, просто буду 2 скріншоти. Бляха навіть не полінуюся залити на гугл диск ці скріншоти, щоб ви побачили цю жесть. Є звісно мінуси в модулі, а саме інструкція вказала, що потрібно розархівувати архівчик і закинути саму папку upload, але це вже мабуть застаріло для OcStore 2.3., бо прийшлося руками то видаляти з фтп і ставити як стандартний .ocmod.zip, що на перший погляд і хотілося зробити, але блін, то все фігня, воно мені зекономило 6к грн в рік, тому то мєлочі. Цитата Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Рекомендованные сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.