Ростислав Опубликовано: 28 января 2021 Опубликовано: 28 января 2021 Доброго дня тестую ваш модуль NeoSeo Мульти Экспорт Мені потрібно допрацювання або порада Як мені реалізувати вигрузку товара на пром опенкарт і вордпрес з Опціями товарів які у мене є на сайті у товарів . Токто різні опції після вибору якої міняється ціна на товар Цитата Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
NeoSeo Team Опубликовано: 29 января 2021 Опубликовано: 29 января 2021 28.01.2021 в 12:10, Ростислав сказал: Доброго дня тестую ваш модуль NeoSeo Мульти Экспорт Мені потрібно допрацювання або порада Як мені реалізувати вигрузку товара на пром опенкарт і вордпрес з Опціями товарів які у мене є на сайті у товарів . Токто різні опції після вибору якої міняється ціна на товар Доброго дня, на прикладі формату "YML+Цвет+Размер" Ви можете узяти реалізацію виводу опцій, додатковы поля Ви можете подивитись на вкладці "Поля" Цитата Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Рекомендованные сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.