Александр Патрик Опубликовано: 21 апреля 2021 Опубликовано: 21 апреля 2021 На сайті встановлений модуль Гугл Аналітики. Чи можно його відключити і встановити Ваш модуль і його активувати. Чи потрібно видалити старий модуль і встановити новий? Я хочу протестувати Ваш модуль і електронну комерція від Plerdy. Буде модуль працювати корректно? Цитата Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
NeoSeo Team Опубликовано: 21 апреля 2021 Опубликовано: 21 апреля 2021 2 часа назад, Александр Патрик сказал: На сайті встановлений модуль Гугл Аналітики. Чи можно його відключити і встановити Ваш модуль і його активувати. Чи потрібно видалити старий модуль і встановити новий? Я хочу протестувати Ваш модуль і електронну комерція від Plerdy. Буде модуль працювати корректно? Доброго дня, Олександр Якщо на сайті встановлено стандартний модуль Аналітики OpenCart, то його можна вимкнути і протестувати наш. Щоб точно розуміти, чи буде модуль працювати з комерцією Plerdy, краще протестувати. 1 Цитата Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Александр Патрик Опубликовано: 3 мая 2021 Опубликовано: 3 мая 2021 Доброго дня. Встановив модуль. Зробив тестове замовлення. Але дані в електронній комерції не відображає. Підкажіть, будь-ласка, що потрібно зробити для отримання данних? Цитата Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
NeoSeo Team Опубликовано: 5 мая 2021 Опубликовано: 5 мая 2021 03.05.2021 в 17:17, Александр Патрик сказал: Доброго дня. Встановив модуль. Зробив тестове замовлення. Але дані в електронній комерції не відображає. Підкажіть, будь-ласка, що потрібно зробити для отримання данних? Олександр, уточніть, будь ласка, після встановлення модуля ви оновлювали модифікатори? Потрібно перевірити, чи всі модифікатори було застосовано. Цитата Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Александр Патрик Опубликовано: 12 июня 2021 Опубликовано: 12 июня 2021 Так. Оновлював модератор. Ви можете мені допомогти встановити даний модуль? Цитата Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
NeoSeo Help 1 Опубликовано: 14 июня 2021 Опубликовано: 14 июня 2021 12.06.2021 в 11:55, Александр Патрик сказал: Так. Оновлював модератор. Ви можете мені допомогти встановити даний модуль? Так, звичайно. Бачу, що файли модуля Ви встановили, після цього потрібно оновити модифікатори (це Ви також зробили), тоді можна переходити до налаштування модуля. Ось інструкція, де пояснюється, для чого слугує та як налаштувати кожне поле в модулі: https://neoseo.com.ua/nastroyka-modulya-neoseo-google-analytics Ось ресурс, де потрібно зареєструватися для отримання коду Гугл Аналітики: https://marketingplatform.google.com/about/analytics/ Цитата Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Рекомендованные сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.