Alex1 Опубликовано: 16 июля 2021 Опубликовано: 16 июля 2021 коли створюєш замовлення з адмінки то: 1. не можна ввети № відділення (нема куди, і навіть на останній вкладці після натискання "застосувати") 2. не підтягуються міста Цитата Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
NeoSeo Help 1 Опубликовано: 16 июля 2021 Опубликовано: 16 июля 2021 6 минут назад, Alex1 сказал: коли створюєш замовлення з адмінки то: 1. не можна ввети № відділення (нема куди, і навіть на останній вкладці після натискання "застосувати") 2. не підтягуються міста Доброго дня. Уточніть, будь ласка, Ви налаштували модуль згідно з цією інструкцією? https://neoseo.com.ua/nastroyka-modulya-neoseo-novaya-pochta Цитата Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Alex1 Опубликовано: 16 июля 2021 Опубликовано: 16 июля 2021 так. Цитата Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Alex1 Опубликовано: 16 июля 2021 Опубликовано: 16 июля 2021 "на вітрині". -все працює в адмінці є кнопка створити накладну і накладна створюється АЛЕ якщо створювати замовлення через адмін панель то немає номера відділення Цитата Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
NeoSeo Help 1 Опубликовано: 16 июля 2021 Опубликовано: 16 июля 2021 2 часа назад, Alex1 сказал: "на вітрині". -все працює в адмінці є кнопка створити накладну і накладна створюється АЛЕ якщо створювати замовлення через адмін панель то немає номера відділення Уточніть, будь ласка, при створенні замовлення з адмінки Ви вибираєте місто саме із випадаючого списку? Для вибору відділення це є обов'язковою умовою. Цитата Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Alex1 Опубликовано: 18 июля 2021 Опубликовано: 18 июля 2021 місто НЕ випадає я обираю країні потім область потім пишу місто але місто не випадає і помилок в консолі(інспекторі) немає. Цитата Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
NeoSeo Help 1 Опубликовано: 19 июля 2021 Опубликовано: 19 июля 2021 18.07.2021 в 10:44, Alex1 сказал: місто НЕ випадає я обираю країні потім область потім пишу місто але місто не випадає і помилок в консолі(інспекторі) немає. Перевірте, будь ласка, чи є в логах модифікаторів помилки, пов'язані із модулем нової пошти. Якщо є, скопіюйте лог сюди, будь ласка. Можливо, неповністю відпрацьовує модифікатор модуля. Цитата Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Alex1 Опубликовано: 26 июля 2021 Опубликовано: 26 июля 2021 це тут Головна Modifications Журнал ? я помилок не бачу але може не всі зміни внесені... прикладаю файл. 2019-08-02 9:53:03 - MOD: Modification Default Цитата Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
NeoSeo Help 1 Опубликовано: 26 июля 2021 Опубликовано: 26 июля 2021 4 минуты назад, Alex1 сказал: це тут Головна Modifications Журнал ? я помилок не бачу але може не всі зміни внесені... прикладаю файл. 2019-08-02 9:53:03 - MOD: Modification Default 246 kB · 0 скачиваний Доброго дня. Напишіть, будь ласка, в наш телеграм-чат (https://t.me/WebStudioNeoSeo1), в першому повідомленні вкажіть: 1. Посилання на тему обговорення. 2. Ваше ім'я користувача на форумі. 3. Ім'я користувача тех.підтримки, з яким Ви спілкувалися. 4. Доступи до Вашого сайту, а саме до адмінки та фтп. Подивимось у Вас, в чому проблема. Цитата Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Рекомендованные сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.